Sigla Comivet-260x77
Cristian-NEGOITA

Infiintat in anul 1992, Cabinetul medical veterinar COMIVET este unul dintre primele cabinete pentru animale de companie deschise in Bucuresti. Membrii fondatori ai cabinetului sunt Dr. Visoiu Cosmin si Dr. Hurduc Mihai. In acest cabinet si-au mai desfasurat activitatea dealungul timpului medici precum Dr. Codrut Visoiu (medic veterinar in cadrul Gradinii Zoologice din  Bucuresti) si Dr. Bogdan Gheongheos.

 

In 1999 cabinetul a fost preluat de Dr. Cristian Negoita in asociere cu Dr. Cosmin Visoiu. Cabinetul a functionat din 1992 pana in ianuarie 2005 in strada Matei Voievod nr 82, iar din februarie 2005 functioneaza in B-dul Chisinau nr 6-8.

 

Cabinetul dispune de un spatiu generos in incinta cladirii MIRAMAR, cu o impartire si amenajare optime pentru desfasurarea activitatilor medical-veterinare destinate animalelor de companie.

 

De-a lungul anilor, numerosi colegi medici veterinari in calitate de studenti s-au format profesional in cadrul cabinetului, luand contact cu realitatea clinicii animalelor de companie.

 

In acest moment, in cadrul cabinetului puteti beneficia de o paleta larga de servicii specifice animalelor de companie, asigurate de medici veterinari cu competente si specializari in diferite domenii. Excelenta profesionala dedicata preventiei si sanatatii pacientilor, impreuna cu dotarile moderne (ecografie, analize de laborator, bloc operator, sala de tratament) fac ca acest cabinet sa fie cotat drept unul dintre cabinetele veterinare de top ale Bucurestiului.